dissabte, de novembre 19, 2005

Els cossos i forces de seguretat, una altra vegada

Recomano el post del company VideoRevolución (VR) sobre els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Plaça Catalunya. En el seu post, VR els insulta i se’n burla. Quan l’he començat a llegir, he pensat que es passava. Però és que ho sento molt. Quan he acabat de llegir-me la història ho he entès tot. No m’estranya.

Un cotxe de paisà no pot estar sistemàticament mal aparcat perquè no dóna exemple. Però això és pecata minuta si tenim en compte que el cap de l’ABP es va negar a identificar-se.

Un nou reportatge de VR. En aquest cas, aborda l’abús de poder d’ALGUNS Mossos d’Esquadra. Vull creure que no són tots iguals. Hem d'estar atents als moviments de la policia. Perquè volem un servei públic de seguretat, no els n'hem de deixar passar ni una.

2 Comments:

At 4:04 p. m., Anonymous Anònim said...

Oriol escolta no se pero amb sembla que hauries d'anar el metge perque amb sembla que tens un problema bastant greu que s'hauria de curar el mes aviat possible.
Tens una persecussio psicologica brutal amb tot el que porti uniforme.
Per cert digue-li el teu amic del video que per la seva seguretat i la de tots retiri imediatament el video ja que surt la matricula del vehicle en concret i aixo pot potar-li greus problemes a ell i a tu per complice.
A per cert deixa amb pau el MOSSOS
segurament que el teu problema es que volias ser mosso i no et van voler per aixo els i tens mania.
Bueno mania a tot el que porti uniforme.
ORIOL ABELLO GARCIA

 
At 5:29 p. m., Blogger VideoRevolucion! said...

Hola Oriol, Abelló.

Si publicar un post com el que he publicat m'ha de fer tenir problemes voldrà dir que tenim tots, com a societat, un gran problema.
Només he excercit el dret a la lliure informació i manifestació de idees.

Et recordo que si els teus col·legues d'uniforme, tal i com tu apuntes, em fan venir problemes, vindràs amb mi i l'oriol perquè també ets complice. Has llegit el post, has participat als comentaris i no ho has denunciat.

No se si l'oriol te algun problema amb els uniformes, crec que no. Ell ja ho deixa ben clar. Sempre diu que el problema es d'ALGUNS personatges. Jo si que el tinc, una mica. Potser es per això que tú em comences a caure bastant malament sense coneixe'ns. Tot un pena.

Et convido a que els comentaris que facin al·lusió als escrits fets per mi, els deixis al blogg d'origen. Perque això de "diga-li al teu amic...." [...]

Sento que et fereixi tant el fet que les persones escriguin el que pensen. Tal i com em va dir un mosso de quadra amb el cotxe...."No treure la foto".

Bona Tarda.
VR!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home