dimecres, de novembre 09, 2005

Josep Maria SpàNova incorporació a la blogosfera. En Josep Maria Spà, un company de feina i de batalles, ha creat un blog. Falta menys d'un any perquè se'n vagi a Anglaterra per acabar els seus estudis de Mass Media, un títol propi de Comunicació Audiovisual i, segons afirma, ha posat en marxa la plana web "per començar a experimentar" i tenir-la "apamada" per quan s'hagi de comunicar amb nosaltres des del nord d'Europa. Ell, que és llicenciat en història, no n'ha tingut prou amb una carrera.

En Jose és de les persones que creuen en la comunicació local i que s'apunta a totes les mogudes. En aquesta imatge el veiem, amb el realitzador Esteban Seras i jo mateix, en el muntatge del set que vam utilitzar aquest agost per fer, en directe, quatre programes especials dedicats a la fira del càntir d'Argentona.

Malgrat que en aquesta fotografia el veieu amb un micròfon, fent de rei de l'escenari d'un dels karaokes del port, es tracta d'una persona tímida i reservada (menys quan porta un parell de copes). No parla gaire, però quan obre la boca ho fa amb contundència i sinceritat. Treballador compulsiu. Amic fidel. El seu perfil encaixa perfectament en el que alguns han anomenat emtivisme.