dimecres, de març 07, 2007

Puta Renfe

Ho sento però...

1. Una dona diu que els trens circulen amb retràs a causa d’una (altra) avaria.
2. Busco algú que m’informi de què passa.
3. Trobo 5 informadors que enlloc de repartir-se per l’estació es queden plegats petant la xerrada i recolzats a la paret.
4. Em dirigeixo a un d’ells per preguntar-li què passa i no m’entén (que consti que ni porto ferros a la boca ni tinc greus problemes de fonètica).
5. Sento que per megafonia expliquen que es tracta del mateix problema de sempre i, òbviament, tampoc ho saben explicar en català.

Suposem que, ara per ara, no es poden resoldre immediatament els problemes diaris dels trens perquè ja s’ha fet tard. D’acord, doncs que s'afanyin i ja serem comprensius. Miracles a Lourdes. Però si fem aquest exercici de generositat per guanyar-nos el cel, RENFE hauria d'entendre que almenys s’ha d’estar preparat per actuar en casos de problemes previsibles. I ni això.

Ho sento però...

Que se’n vagin a la merda!

10 Comments:

At 2:51 p. m., Blogger Joan Safont said...

Que així sigui!

 
At 12:51 p. m., Anonymous Anònim said...

A ver si te aolicas el estilo, cuando tengas que informar sobre algo relacionado con el ayuntamiento, aunque esté tan mal como renfe, verás como no los mandas a la mierda a los del ayuntamiento.

piensalo, si puedes mandarlos a la mierda, (con razón evidentemente), a los del ayuntamiento, entonces si que sabré que eres "libre", no solo para mandar a la mierda ( por cierto para mi la renfe es lo pero de lo peor ), a la renfe, sino a todos los que se lo merezcan.

por eso, periodista que siempre me has gustado, a ver cuando te curras algo con fundamento sobre lo que pasa o ha pasado en nuestra ciudad, crítico como este de renfe, y que sea de tal naturaleza que también los mandes a la mierda.

Veras como no puedes.

Es curioso, esto de ser periodista, depende a quien si se manda a la mierda.

Lo dicho.


A ver cuando tengamos en mataró, periodistas o medios libres, no como capgros por ej. que opinas y te los borran, o como tu blog, que encima junto con el de tenda de campanya, hay que pasar un filtro.


por cietro, te dejas ver poco por tendadecampanya.


quiero mas.


abridnos los ojos a la gente, ilustrarnos, teneis, medios, conocimientos, informaciones, y nosotros ciudadanos de a pie, no.

Un saludo

 
At 10:04 a. m., Anonymous Anònim said...

Quina prepotència, un altre que no entèn el català. M'agradaria saber que ets tu per jutjar que es el que critica o no l'autor del post, perquè internet és un mitjà lliure on es critica des de la fastigosa renfe fins el fastigós i innecessari rei d'Espanya i family.

Es molt fàcil venir aquí, posar un post anònim i començar a críticar, però bé cadascú a la seva

 
At 9:59 p. m., Anonymous Anònim said...

Que per cert, al primer anònim del qual estic d'acord, l'oriol burgada no és ni periodista, crec.

Si que sembla que criticar segons qui és més delicat, encara que tinguin un programa escatològic d'accions, però clar "puta renfe" és fàcil, i el volum de ciutadania s'hi posa rapidament a favor, que consti, que jo també, però.... recurs fàcil, que deia el follonero.

 
At 11:58 a. m., Blogger Charli said...

Hola Oriol, malgrat que fa molt que no actualitzes el teu bloc,
T'envio aquest www.mataroparticipa.blogspot.com per si vols participar al bloc que l'Ajuntament de Mataró ha posat en marxa per recollir l'opinió i propostes de tothom respecte al seu Programa i Pressupost pel 2008. Ah, si vols, ens podem saludar el proper dimecres 17 a les 7 de la tarda a l’Audiència Pública al Centre Cívic de Pla d‘en Boet sobre això mateix, que és obert a tota la ciutadania.
Gràcies,
www.charlivistaalegre.blogspot.com


Carlos

 
At 5:27 p. m., Blogger Ramon Bassas said...

Bon Nadal.

 
At 9:54 a. m., Blogger JSC Mataró said...

Si vols comprovar que "Zapatero no es lo mismo", fes click aquí.

 
At 3:44 p. m., Blogger andreu said...

Utilitzar insults dóna molta contundència al text, però li fa perdre tota la seriositat i el rigor: Assimila el discurs a la rabieta d' un nen petit.

A la facultat ensenyen a escriure sense necessitat d' etzibar estirabots.

Gràcies i endavant!

 
At 1:53 p. m., Anonymous Anònim said...

N'estic fins als collons de la Puta Renfe i dels seus ineptes dirigents.

Que se'n vagin a Finlàndia a aprendre com funcionen els trens.

 
At 1:54 p. m., Anonymous Anònim said...

Per què la Renfe no té la seva pàgina web en català?

Fa 30 anys que vivim en democràcia i encara no han tingut temps de traduir-la?

Puta Renfe!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home